Matfolie Brabant

Is uw kantoor gevestigd in de provincie Brabant en wilt u uw vergaderruimte voorzien van een prachtige matfolie? Matfolie, ook wel raamfolie genoemd, is privacyverhogend en voegt tevens sfeer aan uw kantoorruimte. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij geven u graag passend advies. Gevestigd in Brabant is Matfolie.nl dé specialist in het plaatsen van matfolie, raamfolie of plakfolie.

Ongekende mogelijkheden van raamfolie

Van het beplakken van keukendeuren tot het toevoegen van een privacyverhogende folie op uw ramen, matfolie kent een breed scala aan mogelijkheden bij u op kantoor of thuis. Met betrekking tot het laten uitsnijden van matfolie of raamfolie kan gedacht worden aan:

  • Logo’s of bedrijfsnamen;
  • Letters of gehele teksten;
  • Afbeeldingen.

Wilt u uw nieuwe matfolie opgeleverd krijgen in een bepaalde kleur? Het is mogelijk om bij Matfolie.nl uw raamfolie te voorzien van inkt én te combineren met een kleur. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een eenvoudige enkele strook om uw raam te beplakken. Kortom, de mogelijkheden van matfolie zijn eindeloos.

Zie ons als een vakkundige monteur

U kunt Matfolie.nl zien als een vakkundige monteur op het gebied van folie. Zo dragen wij zorg voor het complete project. Dit betekent zowel ontwerp als plaatsing. De oplevering zien wij als het visitekaartje. U kunt derhalve altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit. Om alvast kennis te maken met diverse realisaties voor klanten, kunt u terecht onder voorbeelden. Neem gerust een kijkje en laat u inspireren door prachtige projecten.

Een offerte op maat

Wilt u uw ramen voorzien van raamfolie? In Brabant is Matfolie.nl dé specialist in het ontwerpen én plaatsen van matfolie. Contacteer ons op telefoonnummer: 040-3041570 voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag.

PRIVACY GEGARANDEERD

PRIVACY GEGARANDEERD

De mogelijkheden van matfolie

De mogelijkheden van matfolie

Standaard folie

De meest eenvoudige en voordeligste manier om ramen te laten beplakken, is door een enkele strook matfolie op het glas te laten plaatsen of door ramen geheel te voorzien van matfolie. Omdat het ontwerp hiervan eenvoudig is blijven de kosten laag.

Logo’s en teksten uitgesneden

Door het uitsnijden van logo’s en of teksten uit de raam folie, wordt het raam net iets minder dichtgeplakt en krijgt het een persoonlijk en een uniek tintje. De mogelijkheden van het uitsnijden zijn eindeloos.

Geprint of gecombineerd met kleur

Matfolie is ook geschikt om te bedrukken met een inkt. Ook een combinatie met gekleurde folie geeft een mooi effect. Figuren, logo’s en foto’s kunnen hierdoor een extra dimensie geven aan een beplakte wand of raam.