Matfolie Eindhoven

Heeft u een kantoor- of woonruimte in Eindhoven? Wilt u meer privacy creëren? Matfolie van Matfolie.nl is perfect hiervoor. De matfolie blokkeert het zicht, terwijl de lichtintensiteit nauwelijks verminderd wordt. Daarnaast is het mogelijk om matfolie te personaliseren. U kunt bijvoorbeeld uw logo of een tekst erin laten verwerken. Tevens is matfolie geschikt voor elke glassoort. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder voor matfolie op maat in Eindhoven en omgeving.

Ontwerp en montage

U kunt bij ons terecht voor het complete pakket met betrekking tot matfolie; van ontwerp tot montage. Het ontwerp en design wordt besproken door middel van een visualisatie, zodat u vooraf een goed idee krijgt van het eindresultaat. Vervolgens wordt de folie precies op maat gemaakt en vakkundig aangebracht. U bent verzekerd van een strak resultaat door onze jarenlange ervaring en het gebruik van professioneel gereedschap en materialen.

Bedrukking en kleur

Bij Matfolie.nl is de folie geheel naar uw wensten te personaliseren. Zo kunt u logo’s en teksten uit de folie laten snijden. Het raam wordt dan iets minder dichtgeplakt en krijgt een persoonlijk en uniek tintje. U kunt ook eventuele kleuren laten toevoegen. Matfolie is namelijk zeer geschikt om te bedrukken met inkt. Gecombineerd met gekleurde folie geeft dit bijvoorbeeld een mooi effect. U kunt er zelfs gehele afbeeldingen op laten drukken.

Neem contact met ons op

Matfolie.nl is dé specialist voor het ontwerpen én plaatsen van matfolie in regio Eindhoven. Wij staan voor een complete aanpak; van ontwerp tot montage. De mogelijkheden van matfolie zijn eindeloos. Neem een kijkje onder voorbeelden voor meer inspiratie. Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag gericht met u mee.

PRIVACY GEGARANDEERD

PRIVACY GEGARANDEERD

De mogelijkheden van matfolie

De mogelijkheden van matfolie

Standaard folie

De meest eenvoudige en voordeligste manier om ramen te laten beplakken, is door een enkele strook matfolie op het glas te laten plaatsen of door ramen geheel te voorzien van matfolie. Omdat het ontwerp hiervan eenvoudig is blijven de kosten laag.

Logo’s en teksten uitgesneden

Door het uitsnijden van logo’s en of teksten uit de raam folie, wordt het raam net iets minder dichtgeplakt en krijgt het een persoonlijk en een uniek tintje. De mogelijkheden van het uitsnijden zijn eindeloos.

Geprint of gecombineerd met kleur

Matfolie is ook geschikt om te bedrukken met een inkt. Ook een combinatie met gekleurde folie geeft een mooi effect. Figuren, logo’s en foto’s kunnen hierdoor een extra dimensie geven aan een beplakte wand of raam.