Plakfolie Eindhoven

In de omgeving van Eindhoven heeft Matfolie.nl al voor vele particulieren en bedrijven plakfolie mogen plaatsen. Aan de hand van uw wensen snijden wij het ontwerp uit. Vervolgens plaatsen wij de plakfolie op het gewenste object. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan ramen, maar ook aan belettering op uw auto. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

Plakfolie, raamfolie of matfolie

Wilt u uw keukenkastjes voorzien van een nieuwe look? Meer privacy in uw woonkamer door uw ramen te voorzien van plakfolie? De mogelijkheden van plakfolie, raamfolie en matfolie zijn eindeloos bij u thuis in regio Eindhoven. Met betrekking tot het uitsnijden van plakfolie kunt u denken aan:

  • Logo’s;
  • Letters / teksten;
  • Afbeeldingen.

Verder is het mogelijk om de plakfolie te voorzien van inkt, gebruik te maken van gekleurde folie én het ontwerp volledig conform uw wensen uit te laten snijden. Kortom, maatwerk gegarandeerd.

Waarom Matfolie.nl?

Matfolie.nl biedt een jarenlange ervaring op het gebied van plakfolie. Hierbij nemen wij graag het complete project aan; van design tot oplevering. Wij kunnen de kwaliteit van ons werk garanderen door gebruik te maken van professional gereedschap en materialen. Heeft u extra wensen? Geen probleem. Juist het personaliseren van objecten is één van onze sterke punten. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde projecten, kunt u een kijkje nemen onder voorbeelden. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door onze opgeleverde designs.

Vraag een offerte aan

Contacteer onze specialisten op telefoonnummer: 040-3041570 voor meer informatie. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij laten graag aan u zien waarom u bij Matfolie.nl moet zijn voor het laten aanbrengen van plakfolie in Eindhoven en omgeving.

PRIVACY GEGARANDEERD

PRIVACY GEGARANDEERD

De mogelijkheden van matfolie

De mogelijkheden van matfolie

Standaard folie

De meest eenvoudige en voordeligste manier om ramen te laten beplakken, is door een enkele strook matfolie op het glas te laten plaatsen of door ramen geheel te voorzien van matfolie. Omdat het ontwerp hiervan eenvoudig is blijven de kosten laag.

Logo’s en teksten uitgesneden

Door het uitsnijden van logo’s en of teksten uit de raam folie, wordt het raam net iets minder dichtgeplakt en krijgt het een persoonlijk en een uniek tintje. De mogelijkheden van het uitsnijden zijn eindeloos.

Geprint of gecombineerd met kleur

Matfolie is ook geschikt om te bedrukken met een inkt. Ook een combinatie met gekleurde folie geeft een mooi effect. Figuren, logo’s en foto’s kunnen hierdoor een extra dimensie geven aan een beplakte wand of raam.