Raamfolie Eindhoven

Wilt u raamfolie laten plaatsen voor uw woon- of werkruimte in Eindhoven? Matfolie.nl is dé specialist voor u. Met raamfolie creëert u privacy. Het zicht wordt vermindert, terwijl de lichtintensiteit nauwelijks afneemt. Raamfolie is niet alleen effectief, maar ook geheel te personaliseren en geschikt voor alle glassoorten. Neem contact op met Matfolie.nl voor meer informatie. Wij helpen u verder met raamfolie op maat in de omgeving van Eindhoven.

Zonwerend of lichtdoorlatend

De eenvoudigste en voordeligste manier om ramen te beplakken, is door een enkele strook raamfolie te laten plaatsen of door het gehele raam te voorzien van raamfolie. Wilt u nét dat beetje extra of iets op maat? Dan zijn er oneindig veel mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de folie te bedrukken met inkt, gebruik te maken van gekleurde folie én de folie uit te laten uitsnijden. Voor het uitsnijden zijn er ontelbaar veel opties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Logo’s;
  • Teksten;
  • Vormen;
  • Iconen;
  • Simpele afbeeldingen.

Van design tot ontwerp

Bij Matfolie.nl kunt u terecht voor het gehele proces. Zo zijn wij bij uitstek geschikt voor het maken van een prachtig design. Dit bespreken wij altijd met de hulp van een visualisatie, zodat u vooraf een goed idee heeft over het eindresultaat. Vervolgens wordt de raamfolie op maat gesneden. Hierna wordt de folie vakkundig aangebracht. Dit kunnen wij garanderen door onze jarenlange ervaring en het gebruik van professioneel gereedschap en materialen.

Contacteer ons

Wij zorgen met raamfolie voor meer privacy in Eindhoven en omgeving. Weet u al wat voor raamfolie u wilt? Vraag dan een offerte aan. Voor inspiratie kunt u terecht onder voorbeelden. Hier vindt u namelijk eerder gerealiseerde projecten. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Matfolie.nl voorziet u van raamfolie op maat in regio Eindhoven.

PRIVACY GEGARANDEERD

PRIVACY GEGARANDEERD

De mogelijkheden van matfolie

De mogelijkheden van matfolie

Standaard folie

De meest eenvoudige en voordeligste manier om ramen te laten beplakken, is door een enkele strook matfolie op het glas te laten plaatsen of door ramen geheel te voorzien van matfolie. Omdat het ontwerp hiervan eenvoudig is blijven de kosten laag.

Logo’s en teksten uitgesneden

Door het uitsnijden van logo’s en of teksten uit de raam folie, wordt het raam net iets minder dichtgeplakt en krijgt het een persoonlijk en een uniek tintje. De mogelijkheden van het uitsnijden zijn eindeloos.

Geprint of gecombineerd met kleur

Matfolie is ook geschikt om te bedrukken met een inkt. Ook een combinatie met gekleurde folie geeft een mooi effect. Figuren, logo’s en foto’s kunnen hierdoor een extra dimensie geven aan een beplakte wand of raam.