Raamfolie Geldrop

U heeft geen privacy op uw werkplek. Matfolie.nl voorziet uw werkruimte graag van een passende raamfolie in de omgeving van Geldrop. Zo weet u zeker dat u voldoende privacy op uw werkplek creëert. Benieuwd naar de mogelijkheden van raamfolie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Hiervoor vult u het contactformulier zo compleet mogelijk in. Wij komende vervolgens zo snel mogelijk bij u terug met een passende offerte. Na akkoord gaan wij aan de slag met de gewenste folie op maat. Maatwerk gegarandeerd.

Laat folie op uw raam plaatsen

Enerzijds kunt u raamfolie op uw werkplek gebruiken voor het verhogen van de privacy. Anderzijds biedt het uitkomst bij woningen en werkruimtes om zonnestralen te blokkeren. Dit is belangrijk om de warmte buiten te houden. Raamfolie kan derhalve voor diverse toepassingen ingezet worden. Kiest u voor raamfolie bij u thuis in regio Geldrop? U heeft bij Matfolie.nl verschillende opties in het laten uitsnijden van de folie. U kunt dan onder andere denken:

  • Logo’s;
  • Letters;
  • Afbeeldingen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de folie te laten bedrukken met inkt. Kortom: wij realiseren maatwerk voor al uw wensen. Contacteer onze specialisten om uw wensen door te spreken. Van design tot ontwerp, in de buurt van Geldrop is Matfolie.nl úw specialist in plaatsen van raamfolie op maat.

Bekijk onze opgeleverde projecten

Hedendaags hebben wij al vele prachtige designs mogen ontwerpen voor onze klanten. Diverse realisaties vindt u onder voorbeelden. Neem gerust een kijkje voor het verkrijgen van inspiratie. Bent u overtuigd en wilt u Matfolie.nl inschakelen voor het laten plaatsen van raamfolie in Geldrop of omgeving? Geef ons dan gerust een belletje op telefoonnummer 040-3041570 voor meer informatie. Als initiatief van De Beletteraar helpen wij u graag.

PRIVACY GEGARANDEERD

PRIVACY GEGARANDEERD

De mogelijkheden van matfolie

De mogelijkheden van matfolie

Standaard folie

De meest eenvoudige en voordeligste manier om ramen te laten beplakken, is door een enkele strook matfolie op het glas te laten plaatsen of door ramen geheel te voorzien van matfolie. Omdat het ontwerp hiervan eenvoudig is blijven de kosten laag.

Logo’s en teksten uitgesneden

Door het uitsnijden van logo’s en of teksten uit de raam folie, wordt het raam net iets minder dichtgeplakt en krijgt het een persoonlijk en een uniek tintje. De mogelijkheden van het uitsnijden zijn eindeloos.

Geprint of gecombineerd met kleur

Matfolie is ook geschikt om te bedrukken met een inkt. Ook een combinatie met gekleurde folie geeft een mooi effect. Figuren, logo’s en foto’s kunnen hierdoor een extra dimensie geven aan een beplakte wand of raam.