Raamfolie Helmond

Bent u gevestigd in regio Helmond en wilt u raamfolie op de ramen laten plakken? Met raamfolie creëert u een mooi visitekaartje. Tevens is raamfolie privacyverhogend. Benieuwd? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Matfolie.nl is dé specialist voor het plakken van raamfolie in de omgeving van Helmond.

Ideaal voor kantoor en thuis

De mogelijkheden van raamfolie zijn ongekend. Zo kunt u bijvoorbeeld als ondernemer raamfolie gebruiken voor het toevoegen van uw logo op het raam. Huishoudens gebruiken raamfolie veelal voor het creëren van minder inkijk en dus het verkrijgen van privacy. Hedendaags hebben wij raamfolie uitgesneden ten behoeve van:

  • Logo’s;
  • Namen;
  • Afbeeldingen.

Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan. Wij helpen u van A tot Z op het gebied van raamfolie. Dit betekent zowel het ontwerp als de oplevering. Kortom: een complete ontzorging.

Uitstekende kwaliteit raamfolie

Wij zien de oplevering van raamfolie als ons visitekaartje naar u toe. Hierbij is de kwaliteit leidend. Verder kunt u rekenen op korte communicatielijnen in combinatie met een snelle plaatsing. Wilt u alvast kennismaken met diverse opgeleverde projecten? Inspiratie verkrijgen voor raamfolie bij u thuis in Helmond? Diverse gerealiseerde klantprojecten vindt u onder voorbeelden. Neem gerust een kijkje en verkrijg een kleine impressie van de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan

Overtuigd? Vraag eenvoudig een offerte aan. Wij gaan vervolgens het gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken. Zodoende verkrijgt u raamfolie op maat. Matfolie.nl: voor raamfolie in Helmond en omgeving.

Als initiatief van De Beletteraar helpen wij u graag met belettering. Hiervoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Van het bestickeren van uw keuken tot het beletteren van uw auto, wij denken gericht met u mee en zorgen voor een passende oplossing.

PRIVACY GEGARANDEERD

PRIVACY GEGARANDEERD

De mogelijkheden van matfolie

De mogelijkheden van matfolie

Standaard folie

De meest eenvoudige en voordeligste manier om ramen te laten beplakken, is door een enkele strook matfolie op het glas te laten plaatsen of door ramen geheel te voorzien van matfolie. Omdat het ontwerp hiervan eenvoudig is blijven de kosten laag.

Logo’s en teksten uitgesneden

Door het uitsnijden van logo’s en of teksten uit de raam folie, wordt het raam net iets minder dichtgeplakt en krijgt het een persoonlijk en een uniek tintje. De mogelijkheden van het uitsnijden zijn eindeloos.

Geprint of gecombineerd met kleur

Matfolie is ook geschikt om te bedrukken met een inkt. Ook een combinatie met gekleurde folie geeft een mooi effect. Figuren, logo’s en foto’s kunnen hierdoor een extra dimensie geven aan een beplakte wand of raam.