Raamfolie Veldhoven

In regio Veldhoven laat u het plakken van raamfolie over aan Matfolie.nl. Hedendaags hebben wij al vele woon- en werkruimtes mogen voorzien van een mooie raamfolie op maat in Veldhoven en omgeving. Wilt u meer privacy in uw woonkamer creëren? Minder lichtinval door zonwerende folie? Voor al uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag een offerte aan of neem contact op voor passend advies. Matfolie.nl denkt graag met u mee.

Beplak uw ramen

Raamfolie is zowel effectief als geheel te personaliseren naar uw voorkeuren. Bovendien is onze folie geschikt voor alle glassoorten. U kunt kiezen voor:

  • Een enkele strook raamfolie;
  • Gekleurde raamfolie;
  • Raamfolie op maat.

Waarom Matfolie.nl?

Van design tot oplevering, Matfolie.nl is úw totaalpartner op het gebied van raamfolie in de omgeving van Veldhoven. Wilt u raamfolie op maat? Voor het uitsnijden van raamfolie zijn er tal van mogelijkheden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan logo’s, teksten, vormen, iconen en simpele afbeeldingen. U kiest voor Matfolie.nl vanwege onze transparantie, uitstekende kwaliteit én het vakkundig aanbrengen van de folie. Dit kunnen wij waarborgen door onze jarenlange ervaring en het gebruik van professionele materialen. Kortom, vakwerk gegarandeerd.

Raamfolie op maat

Wij gaan het gesprek met u aan en bespreken uw wensen. Met behulp van een visualisatie heeft u snel het beoogde resultaat in beeld. Gaat u akkoord? Dan plakken wij op vakkundige wijze de folie op het raam. Voor het aanvragen van offerte kunt u contact met ons opnemen. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde projecten, kunt u terecht onder voorbeelden. Samen zorgen we voor een passende raamfolie bij u thuis in Veldhoven.

PRIVACY GEGARANDEERD

PRIVACY GEGARANDEERD

De mogelijkheden van matfolie

De mogelijkheden van matfolie

Standaard folie

De meest eenvoudige en voordeligste manier om ramen te laten beplakken, is door een enkele strook matfolie op het glas te laten plaatsen of door ramen geheel te voorzien van matfolie. Omdat het ontwerp hiervan eenvoudig is blijven de kosten laag.

Logo’s en teksten uitgesneden

Door het uitsnijden van logo’s en of teksten uit de raam folie, wordt het raam net iets minder dichtgeplakt en krijgt het een persoonlijk en een uniek tintje. De mogelijkheden van het uitsnijden zijn eindeloos.

Geprint of gecombineerd met kleur

Matfolie is ook geschikt om te bedrukken met een inkt. Ook een combinatie met gekleurde folie geeft een mooi effect. Figuren, logo’s en foto’s kunnen hierdoor een extra dimensie geven aan een beplakte wand of raam.