Spiegelfolie raam Eindhoven

In de omgeving van Eindhoven heeft Matfolie.nl al bij vele kantoren spiegelfolie op de ramen geplakt. Wilt u uw ramen voorzien van spiegelfolie? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 040-3041570 voor meer informatie. Wij denken graag gericht met u mee, zodat u dé perfecte folie op uw ramen verkrijgt.

Ideaal tegen inkijk en zonlicht

Gevestigd in Eindhoven levert én monteert Matfolie.nl zowel spiegelfolie als raam-, plak- en matfolie op ramen. Spiegelfolie biedt voor kantoren diverse voordelen. U kunt dan denken aan het volgende:

  • Biedt bescherming tegen inkijk;
  • Biedt bescherming tegen vel zonlicht;
  • Kent een isolerende werking.

Ontwerp, productie én montage

Kiest u voor Matfolie.nl? Dan kiest u voor een specialist met alles onder één dak. Zo bieden wij ontwerp, productie én montage inéén. Hierdoor bent u gewaarborgd van een professionele plaatsing van de gewenste spiegelfolie. Heeft u verder extra wensen ten aanzien aanzien van de spiegelfolie? Bespreek uw wensen met onze specialisten. Hedendaags hebben wij al vele prachtige designs mogen ontwerpen voor onze klanten. Gedacht kan worden aan het toevoegen van logo’s in de folie, maar ook aan letters, cijfers en kleuren. Voor het bespreken van uw wensen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Diverse opgeleverde klantprojecten vindt u onder voorbeelden. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden van spiegelfolie. Ervaar wat onze folie voor u kan betekenen.

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor dé perfecte spiegelfolie op uw raam in Eindhoven of omgeving. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie. Als specialist in folie helpen wij u graag. Samen zorgen we voor dé perfecte folie op uw ramen.

PRIVACY GEGARANDEERD

PRIVACY GEGARANDEERD

De mogelijkheden van matfolie

De mogelijkheden van matfolie

Standaard folie

De meest eenvoudige en voordeligste manier om ramen te laten beplakken, is door een enkele strook matfolie op het glas te laten plaatsen of door ramen geheel te voorzien van matfolie. Omdat het ontwerp hiervan eenvoudig is blijven de kosten laag.

Logo’s en teksten uitgesneden

Door het uitsnijden van logo’s en of teksten uit de raam folie, wordt het raam net iets minder dichtgeplakt en krijgt het een persoonlijk en een uniek tintje. De mogelijkheden van het uitsnijden zijn eindeloos.

Geprint of gecombineerd met kleur

Matfolie is ook geschikt om te bedrukken met een inkt. Ook een combinatie met gekleurde folie geeft een mooi effect. Figuren, logo’s en foto’s kunnen hierdoor een extra dimensie geven aan een beplakte wand of raam.