Verduisterende glasfolie

Wilt u de lichtinval in uw huis of kantoor terugbrengen door het gebruik van verduisterende glasfolie? Matfolie.nl helpt u graag! Wij hebben verschillende soorten verduisterende raamfolie op voorraad die wij uiteraard ook kunnen plaatsen. Als onderdeel van De Beletteraar zijn wij al jaren bezig op het gebied van raamfolie, waardoor we veel expertise in huis hebben. We zijn gevestigd in Eindhoven maar we zijn werkzaam in heel Nederland en België.

Zonwerende of verduisterende glasfolie

Wilt u totale duisternis in de ruimte? Of wilt u de lichtinval alleen wat beperken? Wij hebben verschillende gradaties in verduisterende glasfolie. Wanneer u vanwege bijvoorbeeld nachtdiensten overdag moet slapen, kan totaal verduisterende raamfolie een perfecte oplossing zijn. Gordijnen laten vaak door kieren nog wel wat licht door; met onze raamfolie kunt u het licht volledig buitenhouden. Ook bijvoorbeeld in laboratoria of de voedingsindustrie, waar Uv-licht buitengehouden moet worden, wordt onze verduisterende glasfolie veelvuldig toegepast.
Maar ook wanneer u de lichtinval slechts wil beperken, kunnen wij u verder helpen. Is het de bedoeling dat fel zonlicht wordt geweerd uit bijvoorbeeld computerschermen? Kies dan voor een zonwerende glasfolie. Naast het weren van het felle licht, kan deze folie ook de warmte van de zon voor een groot deel filteren. Zo blijft het binnen ook nog wat langer koel. Bij Matfolie.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten. Heeft u advies nodig? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de beste oplossing voor u.

Het plaatsen van verduisterende glasfolie

Het is vaak nog niet zo eenvoudig om het folie netjes en strak op het glas aan te brengen. Wij snijden de folie precies op maat en onze experts brengen hem vakkundig aan. Bespaar uzelf tijd en gedoe en laat ons uw glasfolie aanbrengen. Wij verzekeren u van een perfect afgewerkt resultaat.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van verduisterende glasfolie bij Matfolie.nl? Neem gerust contact met ons op. U kunt een bericht achterlaten, maar natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op 040-3041570 of mobiel op 06-43218214.

PRIVACY GEGARANDEERD

PRIVACY GEGARANDEERD

De mogelijkheden van matfolie

De mogelijkheden van matfolie

Standaard folie

De meest eenvoudige en voordeligste manier om ramen te laten beplakken, is door een enkele strook matfolie op het glas te laten plaatsen of door ramen geheel te voorzien van matfolie. Omdat het ontwerp hiervan eenvoudig is blijven de kosten laag.

Logo’s en teksten uitgesneden

Door het uitsnijden van logo’s en of teksten uit de raam folie, wordt het raam net iets minder dichtgeplakt en krijgt het een persoonlijk en een uniek tintje. De mogelijkheden van het uitsnijden zijn eindeloos.

Geprint of gecombineerd met kleur

Matfolie is ook geschikt om te bedrukken met een inkt. Ook een combinatie met gekleurde folie geeft een mooi effect. Figuren, logo’s en foto’s kunnen hierdoor een extra dimensie geven aan een beplakte wand of raam.