Zonwerende folie Eindhoven

Wilt u zonwerende folie plakken op de ramen bij u thuis in Eindhoven? Matfolie.nl is gespecialiseerd in het realiseren van een prachtige zonwerende folie in uw woon- en/of slaapkamer. Ideaal om het felle zonlicht te beperken. Benieuwd? Neem gerust contact met ons op. Wij denken gericht met u mee voor maatwerk oplossingen. Zodoende verkrijgt u altijd een prachtige zonwerende folie op maat bij u thuis in Eindhoven of omgeving.

Bij uitstek dé specialist in raamfolie

Hedendaags heeft Matfolie.nl al op vele plekken zonwerende folie mogen plakken in regio Eindhoven. Zowel huishoudens als bedrijven kiezen voor zonwerende folie vanwege het volgende:

  • Vermindering van het zonlicht;
  • Verhoging van de privacy;
  • Verfraaiing van de ramen.

Een ontwerp conform uw wensen

Geef ons gerust een belletje om de mogelijkheden van zonwerende folie te bespreken. Hiervoor contacteert u Matfolie.nl op het volgende telefoonnummer: 040-3041570. Uiteraard kunt u ook direct uw wensen kenbaar maken en een offerte aanvragen. Wij komen vervolgens bij u terug met een concurrerende offerte.

Kiest u voor Matfolie.nl? Dan verkrijgt u altijd een ontwerp conform uw wensen. Heeft u speciale wensen ten aanzien van zonwerende folie? De mogelijkheden van raam-, plak- en matfolie zijn eindeloos. Zo hebben wij een ruime ervaring in het uitsnijden van logo’s, namen en afbeeldingen ten behoeve van zonwerende folie. Verder kunt u bij ons rekenen op hoge kwaliteit in combinatie met een snelle, complete oplevering. Kortom: in de omgeving van Eindhoven is Matfolie.nl dé specialist in zonwerende folie.

Bekijk gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op onze eerdere gerealiseerde projecten. Bekijk gerust onze pagina voorbeelden voor een kleine impressie van de mogelijkheden. Als onderdeel van De Beletteraar zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot dé specialist in belettering, autobestickering en raamfolie.

PRIVACY GEGARANDEERD

PRIVACY GEGARANDEERD

De mogelijkheden van matfolie

De mogelijkheden van matfolie

Standaard folie

De meest eenvoudige en voordeligste manier om ramen te laten beplakken, is door een enkele strook matfolie op het glas te laten plaatsen of door ramen geheel te voorzien van matfolie. Omdat het ontwerp hiervan eenvoudig is blijven de kosten laag.

Logo’s en teksten uitgesneden

Door het uitsnijden van logo’s en of teksten uit de raam folie, wordt het raam net iets minder dichtgeplakt en krijgt het een persoonlijk en een uniek tintje. De mogelijkheden van het uitsnijden zijn eindeloos.

Geprint of gecombineerd met kleur

Matfolie is ook geschikt om te bedrukken met een inkt. Ook een combinatie met gekleurde folie geeft een mooi effect. Figuren, logo’s en foto’s kunnen hierdoor een extra dimensie geven aan een beplakte wand of raam.