Zonwerende glasfolie

Bij Matfolie.nl kunt u naast matfolie, ook terecht voor zonwerende glasfolie. Deze manier van zonwering wordt steeds populairder. Het is een voordelige manier om iets te doen aan het felle zonlicht in de zomer. Bovendien weert het ook een groot deel van de warmte, waardoor het in huis wat langer koel blijft. Bij Matfolie.nl kunnen we u perfect adviseren over de toepassing van zonwerende glasfolie bij u thuis of op kantoor.

Soorten zonwerende glasfolie

Er zijn een aantal soorten te onderscheiden in deze categorie glasfolies. Zo is er bijvoorbeeld de warmte werende glasfolie, die slecht de Uv-straling filteren. Daarbij zal er geen verschil zijn qua lichtinval, maar wordt de warmte uit het zonlicht gefilterd zodat de ruimte wel koeler aanvoelt. Ook kunt u kiezen voor verduisterende raamfolie, waarbij u niet alleen de warmte tegenhoudt, maar ook het licht van de zon zelf. Verder zijn er ook folies beschikbaar die het zicht van buiten naar binnen verhinderen, maar van binnen naar buiten juist niet.

Hoe werkt zonwerende glasfolie?

Door het licht te filteren, wordt het binnen veel minder warm. Een zonwerende glasfolie kan de warmte voor een groot deel blokkeren; ook de schittering in bijvoorbeeld beeldschermen wordt drastisch verminderd. Bovendien wordt het Uv-licht zodanig gefilterd, dat het uw interieur niet langer zal verkleuren.

Het aanbrengen van zonwerende glasfolie

Om uw ramen te voorzien van zonwerende glasfolie, is nog niet zo’n eenvoudig klusje. Er moet secuur gewerkt worden, anders ontstaan er al snel oneffenheden. Ook kan ronddwarrelend stof roet in het eten gooien. Matfolie.nl kan u niet alleen de juiste raamfolie leveren; wij brengen het ook vakkundig voor u aan. Vele jaren ervaring garanderen een strak resultaat!

Advies

Wilt u advies over het soort zonwerende glasfolie dat u nodig heeft? Wij hebben verschillende soorten glasfolie en we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem dan ook gerust contact met ons op voor een advies op maat. Matfolie.nl is een onderdeel van De Beletteraar.

PRIVACY GEGARANDEERD

PRIVACY GEGARANDEERD

De mogelijkheden van matfolie

De mogelijkheden van matfolie

Standaard folie

De meest eenvoudige en voordeligste manier om ramen te laten beplakken, is door een enkele strook matfolie op het glas te laten plaatsen of door ramen geheel te voorzien van matfolie. Omdat het ontwerp hiervan eenvoudig is blijven de kosten laag.

Logo’s en teksten uitgesneden

Door het uitsnijden van logo’s en of teksten uit de raam folie, wordt het raam net iets minder dichtgeplakt en krijgt het een persoonlijk en een uniek tintje. De mogelijkheden van het uitsnijden zijn eindeloos.

Geprint of gecombineerd met kleur

Matfolie is ook geschikt om te bedrukken met een inkt. Ook een combinatie met gekleurde folie geeft een mooi effect. Figuren, logo’s en foto’s kunnen hierdoor een extra dimensie geven aan een beplakte wand of raam.